Miért mi?

Miért mi? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Miért mi?

 

Szaktudás

A változó piaci igényekhez igazodva mind magunkat, mind csapatunk tagjait folyamatosan képezzük annak érdekében, hogy elméleti tudásunkat szinten tartsuk, fejlesszük és csapatunk tagjai nemzetközileg is minősítettek legyenek. Személyes márkaépítés, önmenedzselési tréning és hatékony mentor rendszer.

Tapasztalat

Valljuk, hogy a megfelelő képzettség nem csupán az elméleti háttér elsajátításán alapszik, hanem azon gyakorlati ismeretkörön is, mely tudást a különböző iparágakban megszerzett tapasztalatunk és a mögöttünk hagyott számos sikeres projektnek köszönhetünk. Bizonyítottunk a bank szektorban, a gyógyszeriparban, a telekommunikáció és informatika területén egyaránt.

Hatékonyság

Hisszük, hogy a hatékonysághoz vezető út, abban a felismerésben rejlik, miszerint a megfelelő embert a megfelelő feladatra delegáljuk. Célunk, kizárólag motivált, energikus, sikeres, illetve sikerre éhes és ezért tenni is akaró emberekkel együttműködni.

Hitelesség

A cégvezetés is tapasztalt vezetőből illetve szenior projektmenedzserből áll. Nap mint nap találkozunk azokkal a kihívásokkal, amelyekre megoldást kínálunk, hiszen mi is a frontvonalban dolgozunk. Nem sales targetek hajtanak, hanem a meggyőződés, miszerint lehet mindig jobban csinálni. A minőséget megtartva merünk nemet is mondani!

Dinamizmus

Gyorsaság, rugalmasság, remek ár-érték arány, lézer fókusz. Valljuk, hogy a kevesebb néha több! Összpontosíts kevesebb területre, de abban légy profi! A döntéshozóknak manapság nincs sok idejük. Mint ahogyan az a jó, ha nekünk sincs. Így a lehető legkevesebb időt igénylő módon igyekszünk kideríteni a valós igényeket és arra a leginkább megfelelő megoldást szállítani.

Elkötelezettség

Csapatunk 100%-ig elkötelezett abban amit csinál, hiszünk a cél elérhetőségében! Stabilitás és megbízhatóság és bizalom mindenek felett! Vagy találunk utat… vagy építünk egyet! Találkozzunk!

Pin It

» » Miért mi?
On 2013-05-31
By

Comments are closed.

»